CO VLASTNĚ CHCETE, ABY VÁŠ WEB DĚLAL?

Mnoho lidí si vytvoří webové stránky prostě proto, že je mají ostatní. Často ani nevědí, proč si je dělají. Ve firmě Web-way.cz se vždycky našich klientů ptáme:

“Co očekáváte od vašeho webu?“

Tvorba webu je specializovaná činnost, která má dosáhnout určitého cíle. Často se říká, že dobrá webová stránka má být jako dobrá reklama. Zákazníka či potencionálního klienta musí zaujmout a přimět k nějaké akci. Proto si dopředu rozmyslete, co by měla vaše stránka umět. Dobrá webová stránka může přimět návštěvníka k nějaké akci, například koupit si zboží. Ale může také s návštěvníkem komunikovat a předat mu informaci nebo nějakou informaci získat.

Co může všechno udělat návštěvník vašeho webu?

  • nakoupit
  • stáhnout data
  • zavolat vám
  • kontaktovat vás přes kontaktní formulář
  • vyhledat něco na webu
  • podívat se na jinou stránku

Musí váš web vypadat dobře?

Webdesign je velice populární slovo a mnoho lidí má mylnou představu, že jediné, na čem doopravdy záleží je webdesign. Samozřejmě je naprosto důležité, aby váš webdesign nepůsobil levně a byl graficky na profesionální úrovni. Nicméně ve firmě web-way.cz je pro nás nejdůležitějším úkolem, abychom pomocí webové stránky navázali kontakt s vašimi klienty a tento kontakt dokázali udržet.

Nechceme, aby se vaši návštěvníci na váš web jen podívali a odešli. Našim cílem je, aby s ním interaktivně komunikovali.

Odlišíme vás od konkurence a ušetříme vaše peníze

Děláme webdesign jinak a používáme vlastní cesty k dosažení vašich cílů. Originalita je pro nás důležitá.

Proto všechny nápady, texty i obrázky budou jedinečné a šité na míru pro váš web. Web-way.cz používá tajné marketingové zbraně, ať už se týče SEO, registrace do katalogů a zadávání PPC reklamy. Tyto metody jsou dostupné pouze pro naše zákazníky a jsou již zahrnuty v ceně tvorby webu.