NAPROGRAMUJEME VÁŠ WEB NA ÚSPĚCH

Tvorba webových stránek

Kvalitní webdesign a tvorba webových stránek nebo internetového obchodu, to je základ. Další krok je ten, že potřebujete na váš web levně dostat traffic – tedy návštěvníky.Dobré SEO a texty dokáží udělat doslova divy
Oslovit vyhledavače, aby posunuly vaše stránky blíže k uživatelům je něco jako alchymie. Lidé ve web-way.cz tuto alchymii ovládají perfektně a naprogramujeme vše tak, abyste nezůstali pozadu za vaší konkurencí.
Nemusíte se o nic starat, nemusíte platit peníze za něco, co třeba stejně nebude fungovat. Vyzkoušejte naše služby a uvidíte, že na našich stránkách za chvíli přibude i vaše reference.

Větší návštěvnost, více zisku

Abychom na váš web přivedli více návštěvníků, musíme ho vytvořit od základů. Může to být buď tvorba nového webu nebo čistě jen redesign.
Upravíme vše tak, abychom zacílili na správná klíčová slova a přirozeně zvýšili návštěvnost. Nebudeme používat nekalé metody, za které často hrozí pokuty, ztráta pozic ve vyhledavačích a podobně.
Zacílíme na správná klíčová slova a mířit budeme pomocí SEO a PPC reklamy. Známe nejúčinnější a hlavně nejefektivnější poskytovatele těchto služeb a vše za vás zařídíme a objednáme.
Nemusíte dlouze studovat, jak udělat PPC reklamu, jak se počítá konverze a co to znamená. Buďte odborníky na to, v čem jste dobří. Na obchod, výrobu, prodej, soustřeďte se na to, co umíte, my pro vás obstaráme vše kolem webu.

Sociální marketing

Fenoménem posledních let jsou sociální média. Pokud chcete levně inzerovat a propagovat vaše stránky přes sociální sítě jako je Facebook, umíme pro vás vytvořit a navrhnout efektivní business plán a doporučit postupy jak na to.
Ať už máte nový web nebo pronájem eshopu, získáme vám našimi metodami zákazníky. Přes sociální sítě můžete dlouhodobě budovat vztah s vašimi zákazníky, můžete s nimi komunikovat v případě problémů nebo je jen bavit, aby váš vztah k nim byl co nejtěsnější.
Jak vidíte, naše portfolio zahrnuje celou řadu služeb pro web – webdesign, webmarketing, návštěvnost webu, redesign, pronájem webu a další služby.
U nás v web-way.cz jsme mistři v tom, co děláme a chceme spolupracovat s vámi, protože věříme, že jste mistři ve vašem oboru.
Svoji práci děláme na 110% a věříme, že spolu vytvoříme mistrovské dílo k vaší plné spokojenosti.
Klíčová slova: Web-way.cz, tvorba,internetovych,stranek,www,stranky,levne